Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Certificat ISO 22000 HACCP
100 €
Brand
HACCP - Siguranta Alimentara
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistem de Management al Sigurantei Alimentului ISO 22000/HACCP/HALAL

Asigurarea sigurantei si calitatii produselor alimentare este conditia obligatorie pentru supravietuirea companiilor si a producatorilor pe piata, determinind in acelasi timp o cresterea semnificativa a competitivitatii in raport cu ceilalti concurenti.

ISO 22000 (Food Safety Management System requirements) este standardul fundamental pentru managementul sigurantei alimentului. Acesta permite fiecarei organizatii, implicate direct sau indirect in lantul alimentar, identificarea tuturor riscurilor precum si controlarea si inlaturarea lor intr-un mod eficient. Sistemul de managementul sigurantei produsului alimentar schimba abordarea organizatiei dumneavoastra de la o testare retroactiva a calitatii si riscurilor la un mod preventiv de a gandi si actiona, lucru extrem de eficient in conditiile in care orice organizatie care face parte din lantul alimentar trebuie sa faca fata unor dure cerinte din partea legislatiei si a consumatorilor.

ISO 22000 (HACCP) este primul standard care poate fi folosit de catre toti cei care fac parte din lantul alimentar de la producator la consumator. Aceasta include si furnizorii de servicii si produse non alimentare precum producatorii de echipamente, companiile de transport si producatorii de ambalaje care, desi nu sunt implicate in mod direct in productia de alimente, pot afecta igiena si siguranta produselor. Certificarea HALAL arata ca produsele indeplinesc toate cerintele Halal, in conformitate cu legile islamice, aplicata sectoarelor alimentare, cosmetice si farmaceutice, adica produsele nu contin nicio componenta interzisa, nu a fost contact cu tot ceea ce aceasta considera impur/nepur. Sigla de certificare Halal face ca produsele conforme sa fie distincte cu dispozitiile religiei islamice, imediat, simplu si sigur, in avantajul consumatorilor de pe diversele piete de destinatie.​
Din Gura in Gura